Project: 4190 Rickmansworth


4190 (After) - Bisca After
4190 (Before) - Bisca Before

STAIRCASE REPLACEMENT

Our clients had just completed their dream kitchen but were unhappy with the new joiners staircase (above left). The angular shape did nothing for the space and because design had not been a factor in its fabrication, the bottom step was too high and left hanging in space. After deciding they couldn’t live with it, they contacted Bisca to ask for advice.

Richard visited the property, surveyed the timber staircase and spoke at length with the clients about possible solutions. The option chosen was to remove the staircase completely and design a modern steel, walnut and glass stair – reflecting materials in the kitchen. For more information mention 4190 or see the project in our gallery.